Nordisk mad til hverdag og fest – Gladsaxe

Opskrifter

Her kan du se og downloade de opskrifter vi bruger på kurset.

Husk også gå på opdagelse på mit madlavnings hjemmeside www.elsker-med-kokken.dk. Her kan du finde mange flere opskrifter som du kan finde inspiration i. God fornøjelse.

Mandag d. 24. april 2017.

Grønne asparges med kapersvinegrette

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=132

Ærtesalat med løvstikke

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=140

Nye kartofler med avokado, citron og karse.

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=81


Mandag d. 28. marts 2017.

Torsk med kapers og selleri

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=241

Glaserede beder m. rødbede glace

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=151

Bitre salater med friterede løg

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=240


Tirsdag d. 14. marts 2017.

Nakkekam m. chorizo og rosmarin.

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=176

Blomkålspuré med sprød salat af blomkål, blegselleri og hasselnødder.

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=178

Råkost af jordskokker og æbler.

Se opskrift her:
http://elsker-med-kokken.dk/opskrift.php?id=185

Billeder 24. april 2017.

Klik på et billede for at se det i stor størrelse:

Billeder 28. marts 2017.

Klik på et billede for at se det i stor størrelse:

 

Billeder 14. marts 2017.

Klik på et billede for at se det i stor størrelse: